Cine suntem si istoric

SC RARIS SRL este o societate cu capital privat, avand ca obiect de activitate producerea sicomercializarea scarilor, platformelor si schelelor metalice.

Strategia noastra este foarte simpla, fiind rezumata insloganul „Calitate, fiabilitate, durabilitate”.
Cu alte cuvinte, ne straduim sa ne cream un renume oferind produse a caror functionalitate, rezistentasi siguranta in exploatare se dovedesc mai presus de orice indoiala.
Grupul de firme, reunit sub denumirea generica de RARIS GRUP, este format din 6 societati comerciale avandacelasi actionariat. Astfel, productia este asigurata de RARIS S.R.L., RARIS & WEISS INTERNATIONAL S.R.L. si RARIS GRUP S.A., iar distributia de RARIS DistriNord SRL, RARIS DistriEst SRL si RARISDistriSud SRL.

Oferta noastra include o gama larga de produse:

  • toate tipurile de scari
  • platforme fixe si mobile
  • schele din aluminiu si otel tip platforma mobila si tip fatada
  • diferite tipuri de de carucioare din aluminiu si otel
  • produse la tema

Firma SC RARIS SRL are implementat si mentine un sistem de management al calitatii conform conditiilor din standradul ISO 9001-2008.

Istoric

In anul 1992 s-a infiintat firma SC RARIS SRL. De la inceput firmas-a orientat spre activitati productive. Primele scari s-au executat in anul 1993.
In anul 1996 s-a infiintat firma SC RARIS & WEISS INTERNATIONAL SRL,cu activitate principala de export pe piata vestica (Germania, Elvetia, Austria, Olanda,Belgia, etc.)
In anul 1996 s-a achizitionat CRM Denta SA, care s-a transformat in anul 2007 inRARIS GRUP SA.
In anul 1998 s-a construit langa Craiova o unitate de productie.
In anul 2004 s-au infiintat trei firme de distributie RARIS DISTRINORD SRL, RARIS DISTRISUD SRL, RARIS DISTRIEST SRL.
Grupul de firme RARIS dispune de spatii de productie amplasate in Denta(jud. Timis) cu o suprafata de 10.000 m2, langa Craiova (jud. Dolj) cu o suprafata de 2.500 m2 siun atelier de SDV si prototipuri in Timisoara (jud. Timis) cu o suprafata de 500 m2.
Grupul de firme RARIS dispune de un depozit amplasat in Bucuresti si de un Showroom in Bucuresti.